Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олександр Бабенко відзвітував про роботу у 2023 році

  • 61
Олександр Бабенко відзвітував про роботу у 2023 році

Депутат Бахмутської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» Олександр Бабенко долучився до #Великий_звіт та розповів про свою діяльність у 2023 році. 

Тож минулого року Олександр Бабенко спрямував свою діяльність на підтримку бахмутян, які через збройну агресію рф та повномасштабне вторгнення втратили домівки та стали вимушеними переселенцями. 

«Мені вдалося зберегти постійний зв’язок із мешканцями міста, незважаючи на те, що тепер бахмутяни тимчасово проживають у різних куточках країни. В онлайн-режимі я приймав звернення бахмутян. Загалом за 2023 рік було отримано та в межах компетенції надано допомогу щодо 123 звернень»,- розповів депутат. 

Упродовж року він допомагав людям у вирішенні різних життєвих та гуманітарних питань: 

⁃ Активно допомагав центрам підтримки бахмутян у Києві, Дніпрі, багатопрофільній лікарні м. Бахмут у місті Бровари, військовим. У співпраці з партнерами до центрів підтримки бахмутян у містах Київ та Дніпро протягом року було залучено гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів, засобів гігієни, дитячих засобів гігієни, іграшок, візочків, одягу та іншого. 

⁃ У березні 2023 року зміг залучити та організувати доставку до багатопрофільної лікарні м. Бахмут у Броварах потужного генератора, який було закуплено Асоціацією розвитку співпраці Україна – Країни Басків. 

⁃ Упродовж року залучав для лікарні гуманітарну допомогу для бахмутян у вигляді ліків та медичних засобів, які вдалося отримати завдяки активній співпраці з партнерами та донорами. Таку допомогу було передано також до амбулаторії для бахмутян, яка відкрилася в місті Києві. 

«Весь рік співпрацював з органами Бахмутської міської ради, структурні підрозділи якої переїхали в більш безпечні міста нашої країни. Допомагав працівникам центрів підтримки бахмутян у місті Києві розвозити адресно донорську гуманітарну допомогу маломобільним людям. 

Сприяв управлінню молодіжної політики в справах дітей Бахмутської міської ради з відправленням гуманітарної допомоги у вигляді харчових продуктів, засобів гігієни, предметів побуту для постраждалих від війни дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», – додав Олександр Бабенко. 

У 2023 році він також залучав допомогу для захисників – було передано їжу, засоби гігієни, ліки, теплі устілки та супутникову систему Starlink. 

Також Олександр Бабенко брав активну участь у форумах і заходах, які спрямовані на пошуки перспектив та інвесторів для відновлення Бахмутської громади. У березні 2023 року став учасником зустрічі «Нові мешканці: виклики та можливості для громад», відвідував форум партнерів міста-фортеці Бахмут. У серпні брав участь у фокус-групі з оцінки потреб ВПО УВКБ ООН. 

Крім того, Олександр Бабенко увійшов до ради ВПО при Оболонській районній державній адміністрації, головна мета якої – допомога та підтримка внутрішньо переміщених осіб. На засіданнях ради ВПО активно представляє інтереси бахмутян. 

«Продовжую працювати для мешканців Бахмутської громади й надалі. 

Продовжую робити все, що можу, аби прискорити нашу перемогу, працювати заради нашої громади та її відновлення. 

Зараз Бахмут там – де ми. Але вірю, що настане той день, коли всі бахмутяни повернуться до рідного міста. 

Не втрачаємо сили духу та віри в ЗСУ», – підсумував депутат.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy