Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Маленькі маріупольці підготували різдвяні подарунки для захисників

  • 35
Маленькі маріупольці підготували різдвяні подарунки для захисників

Декілька днів наймолодші переселенці з Маріуполя приносили до Центру підтримки у Дніпрі малюнки, листівки із щирими побажаннями та подякою, власноруч звʼязані теплі шкарпетки, різдвяне печиво та пряники, аби потім усе це було відправлено на фронт до тих, хто захищає Україну. Депутат Маріупольської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» та керівник Центру підтримки маріупольців у Дніпрі Олександр Халявінський допомагав у передачі вантажу. 

«Діти готували подарунки для захисників, вкладаючи у них свою любов, вдячність та надію на скорішу Перемогу і повернення додому.

Усе зібране, а це декілька великих коробок, було передано на позиції нашим захисникам із 21-го батальйону 56 Маріупольської бригади.

Захисники висловили вдячність за символічні та душевні подарунки! І посмішки, які були на їхніх обличчях, коли вони отримали пакунки, зігрівають краще найтеплішої ковдри», – розповів Олександр Халявінський. 

Також для військових були виготовлені переселенкою з Маріуполя Юлією святкові поробки у вигляді символу прийдешнього року – дракона, із маріупольськими якорями та прапорами України. Працівники центру також долучились та зібрали 80 художніх пряників із символічними написами від усього колективу.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy