Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Гуртожиток для маріупольців у Дніпрі - робочий кейс для забезпечення ВПО житлом», - Олександр Халявінський

  • 18
«Гуртожиток для маріупольців у Дніпрі - робочий кейс для забезпечення ВПО житлом», - Олександр Халявінський

Нещодавно представники Ради з питань ВПО при Дніпропетровській ОВА відвідали Центр підтримки маріупольців у Дніпрі, а також гуртожиток, у якому проживають декілька десятків сімей-переселенців. Про це розповів депутат Маріупольської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» та керівник Центру Олександр Халявінський. 

«Представники Ради ВПО побачили, як у Центрі проходять інтеграційні заходи для маріупольців. Також їм розповіли й показали усі напрями роботи Центру, а ще обговорили напрями роботи Ради ВПО.  

Наголосив, що допомога з працевлаштуванням та соціальним житлом – основне завдання Маріупольської міської ради та центрів підтримки», – розповів Олександр Халявінський. 

Також члени Ради відвідали гуртожиток, який було відкрито більш ніж рік тому для забезпечення маріупольців тимчасовим житлом. Тут пройшло чергове засідання Ради ВПО. 

«Одним з питань порядку денного засідання були “Практичні кейси Маріупольської міської ради в забезпечені житлом ВПО – мешканців маріупольської громади в м. Дніпро”.

Мав можливість наглядно поділитися кейсом та презентувати реалізацію проєкту «ЯМаріуполь_Житло», який сьогодні реалізує Маріупольська міська рада, а також прозору модель фінансування проєкту від партнерів. 

Запрошені оглянули усі приміщення гуртожитку: дитячу кімнату, коворкінг, пральню, кухню, а також умови кімнат, у яких живуть маріупольці.

На засіданні розглянули також проблемні питання створення житла для ВПО та питання соціального захисту, зокрема грошові виплати.  

Проголосували за відповідні звернення до органів влади щодо проблемних питань» – додав депутат.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy