Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати від «Слуги Народу» долучилися до конференції щодо питань забезпечення житлом переселенців

  • 55
Депутати від «Слуги Народу» долучилися до конференції щодо питань забезпечення житлом переселенців

Минулого тижня в Києві відбулася дводенна конференція «Житло для життя: комплексні рішення для внутрішньо переміщених осіб», на якій обговорювалась відбудова житла для внутрішньо переміщених осіб. Її організатор – Всеукраїнська громадська організація «Громадянська мережа «ОПОРА». Участь у заході взяв депутат Маріупольської міської ради від політичної партії «Слуга Народу» Ярослав Кільдішов. Також була присутня народна депутатка  від «Слуги Народу» Олена Шуляк, представники окупованих громад, керівники громад які приймають ВПО, представники громадських організацій, депутати різних рівнів.

Ярослав Кільдішов був одним із спікерів заходу в межах панельної дискусії на тему «Проблеми ВПО та мешканців прифронтових громад». 

«На конференції презентував проєкт комплексної підтримки переселенців «ЯМаріуполь», який діє у 16 містах України. У 2022 році вони почали роботу як хаби, які надають комплексну підтримку переселенцям. Житлове питання також є одним із найважливіших. Зараз певну кількість родин вдалось забезпечити тимчасовим житлом завдяки ремонту та відкриттю гуртожитків. Робота у цьому напрямку продовжується», – розповів Ярослав Кільідішов. 

Проект «Житло для життя: комплексні рішення для внутрішньо переміщених осіб» реалізується Київським міським осередком Всеукраїнської громадської організації «Громадянська мережа «ОПОРА». В рамках панельних дискусій було висвітлена найактуальніші питання відбудови пошкодженого внаслідок російської військової агресії житла. Обговорювались питання безпеки, енергоефективності та доступності житла в сучасних реаліях.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy