Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати «Слуги Народу» Донеччини долучились до Форуму регіонального лідерства

  • 15
Депутати «Слуги Народу» Донеччини долучились до Форуму регіонального лідерства

У Києві пройшов Форум регіонального лідерства, організований USAID Ukraine – USAID Україна та Ndi Ukraine – National Democratic Institute. Мета заходу – обмін досвідом, напрацюваннями, обʼєднання зусиль лідерів різних регіонів на шляху до Перемоги. 

Як наголосила голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк, у центрі уваги були проблемні питання ВПО, освіти, відновлення, пільгові кредити для військових, реабілітація ветеранів та інші. 

«Мене вражає та зворушує енергія та наполегливість цих людей. Вони — наші герої, двигуни змін, ключ до швидкого відновлення та будівництва кращого майбутнього для України. 

Важливо і те, що кожен і кожна без винятку може стати частиною цієї історії змін. Запрошую спільно будувати незламну країну, де кожен має своє місце та можливість реалізувати свій потенціал», – підкреслила Олена Шуляк. 

Донецьку область на Форумі представили депутати Маріупольської райради від партії «Слуга Народу» Юрій Давиденко та Вадим Пікуз, а також депутатка Нікольської селищної ради Вікторія Швечикова. 

Депутати з Донеччини наголосили на важливості проведення таких заходів, а також подякували спікерам за змістовні виступи та корисні поради.

«Вдалось особисто поспілкуватись та поставити важливі запитання Олені Шуляк. Обговорили необхідність зменшення першого внеску на іпотечне придбання житла для ВПО – ця тема зараз важлива як ніколи, і ми маємо приділити увагу цьому питанню», – розповів Вадим Пікуз. 

Вікторія Швечикова поставила запитання щодо дистанційної освіти школярів в умовах повномасштабної війни та також розповіла, що Форум дав можливість не тільки познайомитись із багатьма активними діячами з інших регіонів, а й обмінятись напрацьованим досвідом. 

Юрій Давиденко був спікером з темою «Інструменти утримання та мотивації найкращих кадрів регіону»:

«Під час виступу наголосив, що ми маємо мотивувати наших людей реалізовувати власні проєкти для покращення життя у громадах, підтримувати їхні ідеї та допомагати у створенні ефективного комʼюніті, яке злагоджено працюватиме для досягнення найкращого результату».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy