Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутатка Нікольської селищної ради Вікторія Швечикова долучається до #Великий_звіт

  • 41
Депутатка Нікольської селищної ради Вікторія Швечикова долучається до #Великий_звіт

Депутатка Нікольської селищної ради від політичної партії «Слуга Народу» та голова комісії з питань освіти, охорони здоровʼя, спорту й туризму Вікторія Швечикова через повномасштабне вторгнення та окупацію громади тимчасово мешкає в Києві. Тут її депутатська діяльність продовжилась, і за цей рік вона провела зустрічі з більш як 120 мешканцями виборчого округу. Також проводилися зустрічі в онлайн-форматі.

На зустрічах обговорювали проблеми забезпечення школярів необхідною технікою для навчання, питання функціонування закладів освіти, соціальних служб громади, виконання програм підтримки переселенців із Нікольської громади, програми підтримки ВПО в осінньо-зимовий період, виділення за рішенням ради фінансової допомоги для вирішення гострих питань забезпечення ВПО, надання їм гуманітарної допомоги, виконання програми оздоровлення дітей з-поміж мешканців громади.

Вікторія Швечикова розповіла, що активно працює над реалізацією програм соціальної підтримки ВПО з Нікольської селищної ради.

«Програми, які розроблені нашою радою, спрямовані на надання матеріальної допомоги різним категоріям мешканців громади, військовослужбовців з-поміж мешканців громади та двом військовим частинам, які дислокувалися на території Нікольської територіальної громади до початку вторгнення.

Це й надання матеріальної допомоги військовим – мешканцям громади, які проходять лікування або реабілітацію після поранення, і підтримка сімей загиблих односельців.

Відвідуємо в госпіталі й підтримуємо односельців, які були звільнені з полону. Відповідно до тематичних програм ради проходять патріотичні заходи серед учнів та молоді. Велика увага приділяється програмам оздоровлення дітей. Постійно залучаємо для переселенців допомогу у вигляді продуктових наборів, предметів одягу, побутової хімії за кошти селищної ради та за підтримки благодійних організацій», – відзвітувала Вікторія Швечикова.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy