Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутат Краматорської райради Віталій Слободянюк відзвітував про роботу у 2023 році

  • 47
Депутат Краматорської райради Віталій Слободянюк відзвітував про роботу у 2023 році

Депутати політичної партії «Слуга Народу» у місцевих радах Донеччини продовжують звітність про роботу у минулому році. До #Великий_звіт долучився депутат Краматорської районної ради Віталій Слободянюк. 

Минулого року депутат провів зустрічі з більш як 30 мешканцями міста Лимана. У звʼязку з введенням військової адміністрації у місті Лиман засідання сесій та профільних комісій не проводились. 

За звітний період Віталій Слободянюк сфокусував діяльність на залученні допомоги для Збройних сил України та мешканців Лиману, які постраждали внаслідок ворожих обстрілів. 

Тож депутату вдалося залучити для потреб ЗСУ 25 мобільних пічок-буржуйок та зимові шини. Для потреб мешканців Лиману було залучено 6 метрів кубічних дров (у місті через обстріли відсутнє теплопостачання). 

Як депутат сприяв забезпеченню військовослужбовців та їхніх родин матеріальною допомогою коштом бюджету в разі загибелі захисника або поранення. За звітний період матеріальну допомогу отримали 3 сімʼї загиблих на загальну суму 300 тисяч гривень та 9 сімей поранених працівників-військовослужбовців структурних підрозділів вагонного господарства регіональної філії «Донецька залізниця» на загальну суму 270 тисяч гривень.  

Крім того, Віталій Слободянюк залучив гуманітарні набори для 15 сімей військовослужбовців-залізничників.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy