Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Новопокровській громаді розпочато проєкт «Соціальний автобус» для мешканців віддалених населених пунктів

  • 24
У Новопокровській громаді розпочато проєкт «Соціальний автобус» для мешканців віддалених населених пунктів

За ініціативи Новопокровського селищного голови від «Слуги Народу» Людмили Муркович з березня 2024 року в селищній територіальній громаді стартував проєкт «Соціальний автобус», який забезпечує безкоштовне перевезення мешканців з віддалених населених пунктів громади до Солоного, де відсутнє постійне транспортне сполучення. Програма фінансується коштом бюджету громади.
Проєкт забезпечує безоплатний проїзд пільговим категоріям громадян, зокрема пенсіонерам та людям з інвалідністю, які не можуть пересуватися самостійно.
Автобус працює двічі на тиждень.
«Що робити мешканцям громади, які опинилися фактично у транспортній ізоляції? Добре, якщо є власний транспорт: сів і поїхав, куди потрібно. А якщо транспорту немає?  Саме тому депутатський корпус селищної ради затвердив програму «Соціальний автобус» на території Новопокровської селищної територіальної громади на 2024 – 2025 роки.
У перспективі планується соціальним транспортом охопити й інші віддалені села. Незважаючи на війну, ми продовжуємо втілювати у життя проєкти, спрямовані на добробут і комфорт людей», – зауважила Людмила Муркович.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy