Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Герої серед нас

  • 10
Герої серед нас

Серед депутатів Дніпропетровщини, які з перших днів повномасштабного вторгнення за покликом серця стали на захист країни, – депутат Дніпровської міської ради від «Слуги Народу» Юрій Скребець. Він має медичну освіту і вже третій рік поспіль рятує життя українських захисників і захисниць на передовій.
Як справжній патріот пішов рятувати тих, хто мужньо й героїчно захищає Україну та її майбутнє. Лікарі на передовій – це ті, від кого залежить життя поранених. Надати першу допомогу, правильно оцінити всі ризики, стабілізувати стан бійців та оперативно доправити їх до лікарень – щоденна важлива праця медиків у важких та небезпечних умовах.
«На фронті, на жаль, може статися все, що завгодно. Травми, які отримують наші захисники й захисниці, бувають дуже важкими. Проте я як лікар повинен надавати оперативну допомогу та рятувати життя, а свої емоції і почуття завжди залишаю на потім. Даючи клятву лікаря, я ні хвилини не сумнівався, що медицина – моє покликання. І кожного разу, рятуючи чиєсь життя, я розумію, що зробив правильний вибір професії. Адже життя кожного українського воїна – безцінне. Тож продовжую робити свою справу заради Перемоги України та вільного майбутнього для наших дітей», – зауважив він.
Віримо в нашу Перемогу та щиро дякуємо лікарям за їхню працю та тисячі врятованих життів!

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy