Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Депутати Дніпропетровщини від «Слуги Народу» відвідали Форум регіонального лідерства

  • 10
Депутати Дніпропетровщини від «Слуги Народу» відвідали Форум регіонального лідерства

У Києві відбувся Форум регіонального лідерства, організований USAID Ukrainе – USAID Україна та NDI Ukrainе – National Democratic Instinite,  що зібрав сучасних, прогресивних та відповідальних лідерів і лідерок регіонів України – людей, що своєю працею та невпинною енергією роблять все, аби наша країна мала стабільність та розвиток.
Присутні на Форумі обмінялися досвідом і планами, обговорили нагальні питання та спільні шляхи їх вирішення: освіта, відновлення, реабілітація ветеранів, ВПО та пільгові кредити для військових.
«Мене вражає та зворушує енергія та наполегливість цих людей. Вони – наші герої, двигуни змін, ключ до швидкого відновлення та будівництва кращого майбутнього для України», – зауважила очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.
Форум відвідали і депутати Дніпропетровщини від «Слуги Народу»: депутатка Дніпровської міської ради Аліада Мансурова, депутат Дніпропетровської обласної ради Герман Петер та депутати Нікопольської міської ради Алла Сиротенко і Юрій Дерев’янко.
Під час свого виступу щодо розвитку лідерських якостей, необхідних в умовах війни, Алідада Мансурова зазначила: «Рада бути присутньою на такому заході та зустріти людей, які спільними діями будують нове майбутнє для нашої країни. Адже українці – сильні, вільні та незламні. І сьогодні ми маємо думати та діяти не тільки заради Перемоги України, а й задля її подальшого розвитку та процвітання. Вірю, що настане час, коли Україна вийде на рівень усіх розвинутих європейських держав!
На сьогодні для нас одним з пріоритетних напрямків та прямим обов’язком є створення комфортних умов для відновлення та соціалізації ветеранів. Адже свого часу захисники і захисниці, не вагаючись, стали на захист свого народу та України. Ми розуміємо, що, на превеликий жаль, кількість ветеранів буде зростати. Саме тому на Дніпропетровщині за ініціативи голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака розпочато проєкт #ТитаниUA, який ми всіляко підтримуємо, бо він об’єднав у собі не тільки спортивну, медичну та фізичну реабілітації, а й ініціативи, що сприятимуть інтеграції ветеранів. Вважаю, що розробка відповідних програм мала розпочатися б ще 2014 року, проте цього не сталось. Тож зараз кожен з нас у межах свого регіону має докласти максимум зусиль задля реалізації програм щодо відновлення та комфортної соціалізації ветеранів».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy