Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

2000 засобів РЕБ: «Слуга Народу» спрямувала 180 мільйонів гривень на допомогу ЗСУ

  • 11
2000 засобів РЕБ: «Слуга Народу» спрямувала 180 мільйонів гривень на допомогу ЗСУ

Засоби РЕБ для української армії зараз є вкрай необхідними. Адже саме вони дають змбогу вправно «глушити» та приземляти ворожі FPV-безпілотники, чим ускладнюють наступи ворога та знижують ефективність розвідки окупантів. Саме ці засоби допомагають безпосередньо рятувати життя українських військових, зберігати техніку та боєприпаси.

Днями партія «Слуга Народу» перерахувала 180 млн грн через платформу UNITED24, створену за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. На перераховані кошти будуть придбані 2000 засобів РЕБ українського виробництва для Збройних сил України.

Адже саме українські засоби РЕБ уже є адаптованими під потреби фронту та протестовані військовими на передовій. Також це сприяє розвитку української військової промисловості й оборонки та є нашим шансом технологічно перемогти країну-терориста в цій війні.

Партія другий рік поспіль направляє кошти для посилення українського війська. Так, за ініціативи Олени Шуляк зекономлені у 2022 році 130 млн грн були направлені на закупівлю ПТРК «Стугна-П» для Національної гвардії. Загалом за два роки війни партія «Слуга Народу» спрямувала на підтримку Сил оборони України щонайменше 310 млн грн.

«Немає жодної політичної сили, яка могла б самостійно перемогти ворога. На початку війни Президент України Володимир Зеленський сказав, що є лише одна політична партія, яка може перемогти, – це Народ України. «Слуга Народу» діє саме за цією логікою і спрямовує максимум зусиль на об’єднання всіх українців заради Перемоги України», – зауважила очільниця партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

Ключовий пріоритет партії «Слуга Народу» – підтримка українських військових, які мужньо захищають нашу країну від окупантів. Тож партія, депутати та партійці по всій країні системно рішеннями рад спрямовують кошти на армію і не зупиняться до остаточної Перемоги України.

«Підтримка військових – одне з основних завдань на сьогодні. Ворог ні на мить не зупиняється, намагаючись захопити нові території та знищуючи українські міста й села. Протидію російським дронам Президент Володимир Зеленський назвав одним із ключових завдань цієї війни. А засоби РЕБ українського виробництва можуть значно полегшити виконання бойових завдань нашим хлопцям і дівчатам та зберегти їм життя. Саме тому ми працюємо та робимо все можливе й неможливе, аби сприяти наближенню Перемоги України над окупантами», – зазначив народний депутат України, голова Дніпропетровської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Юрій Кісєль.

Разом переможемо ворога!
Слава Україні!

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy