Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Журавці Варвинської громади працює оновлена амбулаторія загальної практики сімейної медицини

  • 298
У Журавці Варвинської громади працює оновлена амбулаторія загальної практики сімейної медицини

Амбулаторію в Журавці Варвинської громади відкрили торік у липні. Збудували її в рамках програми «Велике будівництво». На сьогодні декларацію з лікарем підписали 2150 жителів Макіївки, Кулишівки, Антонівки та Журавки Прилуцького району.

Заклад збудований з урахуванням вимог доступності та інклюзивності, устаткований комп’ютерною технікою і сучасним медичним обладнанням. Тут облаштовані оглядовий, маніпуляційний, фізіотерапевтичний, лабораторний та кабінет прийому лікаря. Амбулаторія стала осередком надання якісних медичних послуг, тут зручно працювати лікарям, а відвідувачі отримують своєчасну допомогу.

«Лише за перший місяць 2022 року близько 1200 людей звернулись до медустанови. Чи багато це? На мою думку, так, багато. Адже варто зазначити, що декларацію з лікарем підписало 2150 жителів (попри те, що звертається набагато більше). Отже, за місяць більша частина з них звернулися до медика. Також варто врахувати що це у січні, коли припадає багато свят і люди зрідка звертаються до лікарів. Це чудово, що завдяки програмі “Велике будівництво”, працівники мають зручні умови, для надання медичної допомоги. Задоволені і жителі, як комфортом, так і послугами», – сказав Валерій Зуб, народний депутат України від партії «Слуга Народу».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy