Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У найбільшому навчальному закладі Бахмача Ніжинського району облаштують нове укриття

  • 12
У найбільшому навчальному закладі Бахмача Ніжинського району облаштують нове укриття

На сесії Бахмацької міської ради депутати фракції «Слуга Народу» підтримали рішення виділити близько 100 тисяч гривень на виготовлення проєктно-кошторисної документації для облаштування сховища Бахмацького ліцею № 1. Адже протягом року 1000 учнів навчального закладу під час повітряних тривог йшли до укриття в сусідньому адміністративному приміщенні.

«Це перше таке рішення щодо виділення коштів для майбутнього укриття. Сподіваюсь, найближчим часом воно буде облаштовано і зможе захистити в разі небезпеки ліцеїстів і педагогів», – сказав Володимир Сорока, голова фракції «Слуга Народу» в Бахмацькій міській раді.

Також депутати розглянули інші освітянські питання, зокрема щодо можливого закриття Красилівської гімназії та школи № 3 в селі Бахмач-2. Попри невелику кількість учнів – 35 і 50 – депутати зважили на звернення громадськості і вирішили, що найближчі 2-3 роки буде доцільним утримувати ці заклади. Ще одна школа отримала від французьких благодійників автобус IVECO, який довозитиме школярів з околиць міста.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy