Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Цифровий щит Менської громади» реалізується в партнерстві влади й активістів

  • 10
«Цифровий щит Менської громади» реалізується в партнерстві влади й активістів

У квітні на Менщині стартував новий проєкт «Цифровий щит Менської громади», спрямований на посилення захисту цифрових ресурсів та забезпечення кібербезпеки. Проєкт реалізується громадською організацією «Добрі ініціативи Менщини» в партнерстві з міською радою та за фінансової підтримки Програми «U-LEAD з Європою».
Основні завдання проєкту передбачають розроблення й запровадження комплексу заходів із кібербезпеки органу місцевого самоврядування, у тому числі облаштування серверної та побудову захищеної локальної мережі для забезпечення безпеки цифрових даних.

«Цифровий щит» – продовження нашого досвіду в розвитку цифрових ініціатив. Так, торік громада брала участь в акселераційній програмі «Громада 4.0», яка реалізовувалася за підтримки міжнародної організації SocialBoost, Міністерства цифрової трансформації України та ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Була розроблена основна концепція з кіберзахисту цифрових ресурсів Менської міської ради, а презентований проєкт відзначили як один із п’яти найкращих. Саме цей досвід буде використаний та покращений у межах нового проєкту», – зазначив секретар Менської міської ради від партії «Слуга Народу» Юрій Стальниченко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy