Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Покращення організації надання адмінпослуг та перспективний план мережі закладів освіти: результати сесії Менської міської ради

  • 12
Покращення організації надання адмінпослуг та перспективний план мережі закладів освіти: результати сесії Менської міської ради

На сесії Менської міської ради депутати від «Слуги Народу» разом із колегами ухвалили рішення, пов’язані з виконанням Плану соціально-економічного розвитку територіальної громади за минулий рік, питанням організації адміністративних послуг та удосконаленням їх надання, затвердження базової мережі закладів культури та проєктів «безпекового блоку».
Зокрема, рішенням ради запроваджено в Центрі надання адміністративних послуг єдиний підхід у роботі під час надання адміністративних послуг ветеранам війни у форматі єдиного вікна та за мінімальної кількості відвідувань. Також створено віддалені робочі місця в 11 старостинських округах за рахунок фахівців ЦНАПу та затверджено оновлені інформаційні картки адміністративних послуг у сфері реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб.

«Одним із найяскравіших моментів сесії стала ініціатива затвердити Перспективний план формування спроможної мережі закладів освіти на 2024–2027 роки, продемонструвавши цим свою готовність та відповідальність перед майбутнім розвитком освіти Менщини. Окремо депутати розглянули проєкти рішень «безпекового блоку», внесли зміни до місцевих цільових програм та підтримали відповідні зміни до бюджету громади», – зазначив Юрій Стальниченко, секретар Менської міської ради від «Слуги Народу».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy