Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Підтримка Німеччиною України беззаперечна, у тому числі й у сфері охорони здоров’я», – Валерій Зуб

  • 17
«Підтримка Німеччиною України беззаперечна, у тому числі й у сфері охорони здоров’я», – Валерій Зуб

Народний депутат України від «Слуги Народу» Валерій Зуб узяв участь у робочій зустрічі з депутаткою бундестагу, заступницею Комітету з питань охорони здоров’я Кірстен Капперт-Гонтер.
Учасники обговорили питання розвитку системи медичної реабілітації в Україні, стан ментального здоров’я наших громадян, як держава допомагає цивільним та військовим впоратися із психологічними наслідками війн, напрям самоврядування лікарських професій, застосування допоміжних репродуктивних технологій та партнерство медичних закладів.

«Разом із колегами з комітету ми показали, у яких умовах проходять психологічну реабілітацію військові, а також відновлену лікарню після повної руйнації росіянами. Тут для пацієнтів медики використовують індивідуальну й групову, фізичну та медикаментозну терапії, лікування з окулярами віртуальної реальності. Також у закладі регулярно проходять заходи в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка реалізується за ініціативою першої леді Олени Зеленської», – зазначив Валерій Зуб.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy