Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олеся Кісленко взяла участь у Форумі регіонального лідерства та розповіла про діяльність місцевого гуманітарного хабу

  • 12
Олеся Кісленко взяла участь у Форумі регіонального лідерства та розповіла про діяльність місцевого гуманітарного хабу

У Києві на Форумі регіонального лідерства, організованому USAID та NDI, представники різних галузей зустрілися, щоб обмінятись досвідом та розповісти про проєкти, які наближають нашу перемогу. Участь у заході взяла депутатка Прилуцької районної ради від «Слуги Народу», лідерка Зе!Жінки Чернігівщини Олеся Кісленко.
Серед інших презентованих проєктів ініціатива Олесі Кісленко вирізняється підходом до формування стратегії діяльності та ефективної взаємозаміни. Вона розповіла про координування діяльності гуманітарного хабу «Опора» на Прилуччині, який працює вже третій рік за кількома напрямами, зокрема допомога ЗСУ та переселенцям.

«Ми не можемо сподіватися, що зміни стануться самі собою. Саме тому потрібно сміливо брати відповідальність на себе і впевнено іти вперед! Пам’ятайте – усі бар’єри лише в нас у голові. Не зважайте ні на що, вірте в себе, у людей, які поруч, і ніколи не сумнівайтесь у перемозі!» – каже Олеся Кісленко.

«Громади мають боротися за кожного мешканця, щоб зберегти людський капітал, адже від цього залежить майбутнє України», – наголосила на Форумі голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy