Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олег Семінський: «Десять років співпраці України й Данії в енергетичній сфері довели ефективність взаємодії»

  • 7
Олег Семінський: «Десять років співпраці України й Данії в енергетичній сфері довели ефективність взаємодії»

Народний депутат від «Слуги Народу» від Чернігівщини Олег Семінський разом із колегами – членами підкомітету з питань енергетичної безпеки Комітету ВРУ з питань енергетики та житлово-комунальних послуг – зустрілися з представниками офіційної делегації Королівства Данія в Україні на чолі з міністром клімату, енергетики та комунальних послуг Королівства Данія Ларсом Огором, представниками Посольства Королівства Данія в Україні.
Уже 10 років триває співпраця між Україною та Данією в енергетичній сфері: це і вітрова енергетика, і центральне опалення, а найближчим часом запускається програма обміну досвідом між двома профільними міністерствами. Зокрема, щодо виробництва біометану, який у Данії має замінити природний газ на 95 %.

«Данія – маленька країна, але робить усе можливе, аби допомагати нашій державі: потужно вкладається в зброю для України, забезпечила обладнанням, яке допомагає швидко ремонтувати розбомблені трансформаторні станції, електропідстанції та решту станцій, зокрема й на Чернігівщині. Щиро вдячний нашим колегам із Данії за приїзд в Україну в такий непростий час», – сказав депутат.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy