Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Одна з найбільших в Україні «Армій відновлення» – на Чернігівщині

  • 19
Одна з найбільших в Україні «Армій відновлення» – на Чернігівщині

За півтора року дії проєкту «Армія відновлення» було видано 11 тисяч направлень для участі тимчасово безробітних мешканців області в суспільно корисних роботах із відбудови країни.

«Люди розбирали зруйновані будівлі, облаштовували укриття, заготовляли дрова, зводили фортифікаційні споруди та допомагали готувати їжу для військових, плели маскувальні сітки та виготовляли окопні свічки, шили одяг та ремонтували військову амуніцію. «Армія відновлення» – це можливість долучитися до праці на перемогу, а також це офіційна зайнятість, сплата податків та страховий стаж», – сказав В’ячеслав Чаус, голова Чернігівської ОВА, голова обласної організації партії «Слуга Народу».

Віднедавна розширено коло осіб, які можуть узяти участь у програмі. І всі внутрішньо переміщені громадяни, які готові на тимчасове працевлаштування та хочуть бути корисними, можуть долучитися до «Армії відновлення». Види суспільно корисних робіт залежать від потреб регіону і визначаються військовим командуванням разом із військовими адміністраціями. Служба зайнятості пропонує безробітним долучитися до виконання робіт та укласти строковий трудовий договір. Оплата здійснюється відповідно до відпрацьованого часу в розмірі щонайменше 10 650 грн у разі роботи повний місяць. З 1 квітня 2024 року оплата зросте до 12 000 грн.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy