Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Обласна дитяча лікарня якісно змінилась завдяки міжнародним партнерам

  • 71
Обласна дитяча лікарня якісно змінилась завдяки міжнародним партнерам

Голова Чернігівської обласної організації «Слуги Народу», очільник ОВА В’ячеслав Чаус відвідав обласну дитячу лікарню, де ознайомився з умовами, в яких надають медичну допомогу дітям, та дізнався про потреби закладу. У лікарні гібридна сонячна станція сприяє безперервній і надійній роботі, а задля безпеки підопічних і персоналу триває ремонт укриття.

«За останні пів року Чернігівська обласна дитяча лікарня якісно змінилася. Пересвідчився в цьому особисто. Зауважу, що частину цього лікарня змогла реалізувати, залучаючи партнерів. А це безумовний плюс та управлінський приклад. Однак, якщо мова йде про життя і здоров’я дітей, не буває забагато засобів. Тож працювати ще є над чим», – зазначив В’ячеслав Чаус.

Заклад уклав договори з НСЗУ за 15 пакетами, тут активно впроваджується надання послуг з медичної реабілітації, амбулаторної та стаціонарної паліативної допомоги дітям. Відкрито стаціонарне відділення реабілітації та фізичних методів лікування, що вже має попит та гарно себе зарекомендувало. Заклад дооснащено надважливим медичним обладнанням: КТ, УЗД-апарати, мобільні рентгенапарати, CR дуга, лапароскопічна та відеоскопічна стійки, наркозно-дихальний апарат, операційний рентгенонегативний стіл, хірургічний освітлювач.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy