Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На позачерговій сесії Чернігівської обласної ради депутати додатково виділили 10 мільйонів гривень на територіальну оборону

  • 388
На позачерговій сесії Чернігівської обласної ради депутати додатково виділили 10 мільйонів гривень на територіальну оборону

До депутатського корпусу звернувся голова фракції політичної партії «Слуга Народу» в обласній раді Дмитро Іванов щодо змін до Програми впровадження пілотного проєкту з організації територіальної оборони Чернігівської області на 2021-2022 роки.

«Ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові. Водночас громадяни мають продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість Збройних сил захищати Україну так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно», – сказав Дмитро Іванов.

Депутати одностайно (47 голосів) підтримали виділення коштів з обласного бюджету для посилення спроможності наших частин тероборони.

Серед інших питань, які найближчим часом мають бути вирішені – це підписання договорів, в окремих громадах виділення для підрозділів приміщень та їхній ремонт, комплектація технікою, засобами зв’язку, меблями.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy