Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Міжнародне партнерство трьох міст в дії: стартував відпочинок українських дітей

  • 24
Міжнародне партнерство трьох міст в дії: стартував відпочинок українських дітей

Офіційний старт партнерської програми “Канікули від війни” розпочався візитом до Польщі дітей із Ніжина. Програма, організована польським містом-побратимом Ніжина Олькушем, німецьким містом Швальбах-ам-Таунус та за підтримки Ніжинської міської ради, розрахована на тижневий відпочинок 12 дітей з родин військових та юних волонтерів віком від 10 до 16 років.

«Дякуємо усім, хто долучився до реалізації програми. Ще влітку минулого року Ніжин підписав дружній меморандум з польським Олькушем. і ось перші кроки вже зроблені. В рамках обміну культурними цінностями, розвитку спортивної та туристичної інфраструктури між країнами й надалі плануються взаємні візити та дружні зустрічі», – сказав Юрій Хоменко, депутат від «Слуги Народу», секретар Ніжинської міської ради.

Візит розпочався сніданком з мером міста Олькуш Романом Пясніком, який відзначив, що захоплюється героїзмом і стійкістю українського народу. Для дітей запланована цікава пізнавальна та розважальна програма, яка дасть змогу їм психологічно розвантажитися та отримати безліч позитивних емоцій на екскурсіях та найцікавіших атракціонах.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy