Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Дев’ять млн грн на підтримку ЗСУ спрямувала Бахмацька громада

  • 8
Дев’ять млн грн на підтримку ЗСУ спрямувала Бахмацька громада

Під час сесії Бахмацької міської ради депутати від «Слуги Народу» підтримали рішення про виділення 9 млн грн на підсилення обороноздатності військових та на соціальну підтримку захисників та захисниць. Також обранці погодили надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям та онкохворим жителям громади, які потребують лікування.

«Завдяки забезпеченню необхідним обладнанням вдасться зберегти життя нашим військовим, вчасно виявляти та нищити ворога. Наша робота організована задля максимальної підтримки боєздатності військових частин ЗСУ, тому ми голосуємо за внесення змін до відповідних програм допомоги військовим», – сказав Володимир Романенко, депутат партії «Слуга Народу» в Бахмацькій міській раді.

На сесії депутати розглянули 37 питань, серед них: звіт про виконання бюджету за І квартал цього року, затвердження Програми підтримки діяльності пожежно-рятувального загону та Програми забезпечення пожежної безпеки на території громади, внесення змін до низки програм із підтримки військових частин Збройних сил України, підтримки обдарованої молоді та національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy