Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Чернігівський дитсадок оновлюється завдяки підтримці депутатів від «Слуги Народу»

  • 20
Чернігівський дитсадок оновлюється завдяки підтримці депутатів від «Слуги Народу»

Нове кухонне приладдя та сучасне вентиляційне обладнання у чернігівському дитячому садочку № 39 з’явилося завдяки підтримці депутатів від «Слуги Народу». Оновлення профінансовано коштом депутатських фондів бюджетів.

Депутатка Чернігівської міської ради Олена Стрілець разом з депутатом обласної ради Дмитром Івановим вже не вперше допомагають дошкільному закладу: за останні два роки зроблено капітальний ремонт стелі в харчоблоці, встановлено витяжку над плитою та електричною сковородою, оновився кухонний інвентар, додалися розвиваючі ігри для дітей та спортивне обладнання.

«Варто не ставити на паузу життя: і доросле, і дитяче під час війни, коли щодня постають питання виживання, а психологи наголошують на важливості нормального дитинства. Майже єдиним виходом тут стає дитячий садок, де малеча може повноцінно розвиватися фізично, інтелектуально, емоційно навіть у суворих воєнних реаліях. А у батьків з’являється можливість вийти на роботу і бути впевненими, що дитина радіє від живого спілкування з друзями, має якісне навчання, харчування і захист. Звісно, все не може бути таким, як раніше, проте намагаємось максимально зберегти нове покоління і дати якомога більше шансів на щасливе мирне майбутнє», – сказала Олена Стрілець.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy