Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Чернігівські підприємці взяли участь в економічному форумі

  • 135
Чернігівські підприємці взяли участь в економічному форумі

Стартував Міжрегіональний економічний форум «Розвиток бізнес-сектору України. Відновлення» як завершальний етап проєкту, в рамках якого на Прикарпатті протягом півріччя відбувалися бізнес-тури за участю, в тому числі, і чернігівських підприємців.Під час активних бойових дій в області працювало близько 15% підприємств. Нині в регіоні ведеться активна робота щодо утримання інвесторів і уникнення релокації виробництв. Крім того, Чернігівщина бере участь у програмі Мінекономіки «Армія відновлення», в якій задіяна вже 21 громада.

«Зараз, як ніколи, важливо сприяти налагодженню діалогу між владою та бізнесом, разом працювати над відновленням економіки. Зокрема, на Чернігівщині під час активних бойових дій втрат зазнали 439 підприємств. Наші підприємці вражають своєю стійкістю, але попереду ще багато роботи. Тож ще раз наголошую на важливості синергії бізнесу та влади», – зазначив Дмитро Іванов, депутат обласної ради від «Слуги Народу».

Форум проводиться в межах проєкту «Розвиток бізнес-сектору України» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Серед дев’яти цільових регіонів проєкту і Чернігівська область. Реалізація ініціативи дозволить малим і середнім підприємствам отримати новий досвід, налагодити партнерство, створити нові мережі, що були втрачені через війну, побачити нові ніші ринку та впроваджувати більш ефективні практики ведення бізнесу.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy