Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Чернігівщина долучилася до Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

  • 6
Чернігівщина долучилася до Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Представники центральних, регіональних та місцевих органів влади обговорили найбільш актуальні проблеми сьогодення: протидію безпековим загрозам та подолання наслідків ворожих атак на цивільну інфраструктуру, підтримку вітчизняного виробництва, європейську інтеграцію та пов’язані з нею нові можливості і виклики для громад. Долучилися до заходу і представники Чернігівщини від «Слуги Народу».

«Офлайн та онлайн напрацьовуємо рішення, що допомагають встояти й неодмінно допоможуть перемогти. А сила в людях, які боронять, допомагають, працюють, роблять усе й беруть на себе відповідальність», – сказав В’ячеслав Чаус, начальник Чернігівської ОВА, голова обласної організації «Слуга Народу».

«Докладно обговорили під час панельних дискусій питання розвитку національного виробництва, гуманітарної та безпекової політики, проблематику євроінтеграції та доброго врядування в умовах воєнного стану, підтримки Збройних сил України. Об’єднати зусилля і зробити нашу країну безпечнішою та прогресивнішою – для цього важлива тісна співпраця з громадами», – зауважила Лариса Осадчук, міський голова Борзнянської громади від «Слуги Народу».

«Наша Менська громада постійно долучена й активно обговорює, надає пропозиції щодо ключових аспектів відновлення та розвитку, соціального захисту та освіти, а також зміцнення безпеки та підтримки воїнів і їхніх родин. Участь у Конгресі – це можливість обмінятися досвідом та розробити спільні рішення спільно з представниками уряду, законотворцями для підтримки громад та посилення оборони країни», – сказав секретар Менської міської ради від партії «Слуга Народу» Юрій Стальниченко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy