Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

1,5 млн грн із Ніжинського міського бюджету спрямовано на підтримку захисників

  • 10
1,5 млн грн із Ніжинського міського бюджету спрямовано на підтримку захисників

На черговій сесії Ніжинської міськради депутати від «Слуги Народу» проголосували за виділення півтора мільйона гривень із резервного фонду міського бюджету на технічне забезпечення однієї з військових частин. Це рішення стало відповіддю на звернення військових та відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, оборонної та мобілізаційної роботи.

«Депутатський корпус завжди реагує на запити, які надходять від військових. Громада підтримувала й надалі продовжуватиме допомагати Збройним силам України», – сказав Валерій Гавриленко, депутат Ніжинської міськради від «Слуги Народу».

Серед інших розглянутих на сесії питань: – прийняли на баланс укриття цивільного захисту для двох шкіл міста; – ухвалили рішення про залучення гранту в сумі 2 млн євро на модернізацію тепломереж; – затвердили дизайн-код вул. Прощенка та пл. Заньковецької; – затвердили програму фінансової підтримки КП «Ліки Чернігівщини» і запланували відкриття аптек у віддалених мікрорайонах міста; – змінили структуру центральної міської лікарні, що дасть змогу розширити функції цього медичного закладу; – дали дозвіл на проведення капітального ремонту будівлі, де раніше розміщувалася водолікарня.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy