Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Уманщина додатково отримає 20 млн грн на розвиток

  • 350
Уманщина додатково отримає 20 млн грн на розвиток

Уманський район додатково отримає 20 млн грн на реалізацію соціально-економічних проєктів вже у цьому році.

Це стало можливим завдяки народному депутату від «Слуги Народу»  Артему Нагаєвському. Він звернувся до Міністра фінансів та до голови Комітету Верховної Ради з питань бюджету з відповідним запитом. У результаті виділено кошти для фінансування низки проєктів. 

Так, Паланська сільська громада отримає на ремонт Городецької школи з впровадженням енергозберігаючих заходів суму 12 млн 8 тис. грн.

2 млн 100 тис. грн  надійдуть Монастирищенській міській громаді на реконструкцію частини приміщень Монастирищенського міжшкільного навчально-виробничого комбінату для розміщення там ЦНАПу. 

Ще 4 млн грн Монастирищенська міська громада отримає на ремонт амбулаторії сімейної медицини в смт Цибулів. 

По 82 тис. грн дістанеться Монастирищенській, Уманській, Христинівській, Жашківській міській громадам, Буцькій, Маньківській, Бабанській селищній громадам та Паланській, Ладижинській, Іваньківській, Дмитрушківській, Баштечківській сільським громадам для придбання інтерактивних панелей у свої заклади освіти.

«З огляду на те, що ОТГ можуть не встигнути освоїти кошти, я  підготував відповідний лист до Міністра фінансів зі зміною переліку об’єктів та фінансування, – зауважив народний депутат Артем Нагаєвський. – Але важливо, що загальна сума залишиться незмінною –  20 млн грн».

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy