Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Золотоноші відкрився районний офіс партії «Слуга Народу»

  • 65
У Золотоноші відкрився районний офіс партії «Слуга Народу»

Офіс працює за адресою вул. Черкаська, 9.

Участь у відкритті узяв голова Черкаської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олександр Завітневич. Він зауважив, що цей офіс стане платформою для діалогу політсили зі своїми виборцями та дозволить депутатам отримувати зворотній зв’язок від людей.

«Регіональні офіси партії «Слуга Народу» працюватимуть у кожному районному центрі. Навіщо? Бо це майданчик для спілкування з  людьми, вирішення поточних питань, як на місцевому рівні, так і на державному. А   ми, депутати обласної ради, народні депутати Верховної Ради, будемо допомагати реалізовувати ідеї, які народжуватимуться у цьому офісі», – сказав Олександр Завітневич.

«Громадяни можуть звертатися до нас зі своїми пропозиціями,  скаргами,  труднощами, а ми будемо їм підказувати, консультувати, допомагати, – наголосила офісменеджер Оксана Пилипенко. – Крім того вони тут зможуть дізнатися про ініціативи партії, отримати примірник нашої газети, долучитися до наших заходів».

Нагадаємо, у жовтні цього року на Черкащині запрацював регіональний офіс партії «Слуга Народу» у Звенигородці. На часі – відкриття офісу в Умані.

Адреса: вул. Черкаська, 9 (2-ий поверх)

Номер тел.: (073) 554-42-22

Графік роботи:

понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця – з 9:00 до 18:00

субота, неділя – вихідні

 

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy