Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Смілянській школі №11 тривають роботи з утеплення

  • 136
У Смілянській школі №11 тривають роботи з утеплення

Смілянська школа №11 стала першим об’єктом у місті, що потрапив до програми «Велике будівництво». Капітальний ремонт там був уже давно на часі.

«Її не ремонтували з 1982-ого року. Школа панельна, вся у тріщинах, у класах  холодно. А тепер ви бачите самі: триває капітальний ремонт фасаду, цокольного поверху, замінено вікна на нові  і зовні вона стає привабливою», – відзначив міський голова Сміли від «Слуги Народу» Сергій Ананко.

Він разом із народним депутатом та керівником Черкаської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександром Завітневичем ініціювали включення цієї школи до державної програми,  а  тепер приїхали оглянути хід робіт на об’єкті.

Загальна вартість проєкту становить 16 млн 900 тис. грн. Завдяки програмі «Велике будівництво» на умовах співфінансування капітальний ремонт Смілянської школи №11 став реальністю.

«Це не перша і не остання школа на Черкащині, де відтепер діти навчатимуться у комфортних та теплих класах, – прокоментував нардеп Олександр  Завітневич. – «Велике будівництво» дозволило запустити масштабні зміни, які охопили в області тільки в цьому році 7 освітніх закладів. А загалом по Україні за два роки збудували та модернізували вже 215 шкіл і садочків».

 

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy