Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Черкасах нардеп від «Слуги Народу» Віталій Войцехівський розробляв дорожню карту діяльності своєї команди в умовах війни

  • 1536
У Черкасах нардеп від «Слуги Народу» Віталій Войцехівський розробляв дорожню карту діяльності своєї команди в умовах війни

В Україні стартувала сесія з розробки Дорожньої карти діяльності команди народного депутата в регіоні на період воєнного  стану. Пілотною областю стала Черкащина.

Народний депутат від «Слуги Народу» Віталій Войцехівський зустрівся із головами  громад свого 197-ого округу для того, аби під керівництвом досвідчених тренерів вибудувати нову стратегію в нових умовах роботи нардепа зі своїми виборцями та командою.

«Війна накладає певну специфіку на діяльність органів місцевої влади і народних депутатів. З’являються нові виклики, тому є потреба напрацювати дорожню карту діяльності представників найвищої нашої законодавчої гілки влади. Потрібно проаналізувати те, що відбувається, і напрацювати  оптимальну модель роботи народного обранця», – зауважив тренер програми «USAID «Рада»: наступне покоління» Сергій Гончар.

Помічниця та консультант нардепа Віталія Войцехівського Мар’яна Ніщенко зазначила, що у 197-ому окрузі налагоджено тісну співпрацю із головами громад.  На пропозицію узяти участь у пілотному проєкті відгукнулися усі.

«Віталій Олександрович любить розпочинати щось нове,  стояти біля витоків. І привчає до цього свою команду. Сьогодні тут присутні усі 11 голів громад округу», – розповіла Мар’яна Ніщенко.

Сам же нардеп Віталій Войцехівський висловив упевненість, що такий захід дуже на часі, адже діяльність обранців у Верховній Раді має бути продуктивною. Особливо зараз,  коли від цього в тому числі залежить перемога у війні з росією.

«Сьогодні я хочу зі свою командою отримати відповіді на складні запитання, щось для себе зрозуміти. Якщо є міжнародні програми, які допомагають сфокусуватися на більш важливому і актуальному, треба цим користуватися. Хочу, щоб моя діяльність у Верховній Раді була результативною, – прокоментував Віталій Войцехівський. – Важливо  не лише у комітетах зустрічатися і обговорювати,  а й слухати  тут людей,  які бачать ситуацію з іншої сторони».

До слова: Програма «USAID «Рада»: наступне покоління» реалізується коштом Агенства США з міжнародного розвитку і адмініструється громадською організацією «Інтерньюз-Україна».

Такий захід в Україні проводиться вперше. У планах – масштабувати його на всю країну.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy