Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

У Благодатному на Золотоніщині розчищають озера

  • 92
У Благодатному на Золотоніщині розчищають озера

У селі Благодатне Золотоніської територіальної громади розпочалися активні роботи з благоустрою місцевості. 

Так, на місці видобутку піску під час спорудження дамби через Дніпро утворилися озера. Щозими, як тільки випадає сніг і починаються морози, схили Громилової балки стають улюбленим місцем відпочинку  для  місцевих жителів. 

«Тут завжди збиралася малеча і молодь: каталися з гірки, на ковзанах, грали у хокей тощо, – розповідає староста села  Благодатне Золотоніської ТГ Дмитро Шевченко. – Проте тут так давно ніхто нічого не прибирав, що все  навкруги почало заростати чагарями. Активісти нашого села ініціювали  розчищення озера та його берегів».

Розчищення одного озера мають завершити днями, на часі – друге. Крім того на цій локації мають намір встановити ліхтар, аби вечірні прогулянки тут були комфортними та безпечними.

Також у планах зайнятися частиною річки Золотоношка, яка протікає через село. Активісти уже домовилися із міською радою, яка пообіцяла підтримку з пошуком палива. 

«Ми завжди долучаємося до ініціатив, які надходять від старост громад, – коментує ситуацію перший заступник Золотоніського міського голови та депутат райради від «Слуги Народу» Олег Масло. –  Намагаємося надавати посильну допомогу. Час від часу виділяємо кошти просто з місцевого бюджету або допомагаємо знаходити спонсорів шляхом укладення соціальних угод».

Також, за словами Олега Масла, вже є плани щодо встановлення дитячого спортивного майданчика у Благодатному. Втім поки що першочерговими завданнями залишаються  освітлення та ремонт доріг в територіальній громаді.

 

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy