Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Слуга Народу» Віталій Войцехівський склав присягу народного депутата

  • 93
«Слуга Народу» Віталій Войцехівський склав присягу народного депутата

Під час засідання Верховної Ради 16 листопада присягу народного депутата склав Віталій Войцехівський, який переміг на довиборах у Раду в 197 окрузі Черкаської області.

Олександр Завітневич, голова Черкаської обласної організації партії «Слуга Народу», привітав із першим днем депутатства та висловив сподівання на ефективну співпрацю:

«Сподіваюсь, що ви станете сильним доповненням нашої команди в Черкаській області та підтримаєте курс на розвиток громади та Черкащини в цілому».

У свою чергу Віталій Войцехівський подякував виборцям та колегам у Верховній Раді за довіру та присягнув на вірність Конституції та країні.

Новообраний нардеп зауважує: уже є бачення тих першочергових питань, які варто порушувати у Верховній Раді, аби поліпшити життя в громадах.

Зокрема, це залучення державного фінансування на ремонт та будівництво доріг, ремонти й модернізація медичних закладів, збереження ФАПів у невеликих селах.

«Хвилює людей і питання робочих місць. Вирішити його допоможе створення індустріальних парків та залучення інвесторів, а ще розвиток туризму», — пояснює Віталій Войцехівський

А ще, переконаний він, особливої уваги потребує майбутнє покоління – діти. Тож важливим пріоритетом роботи буде модернізація шкіл і дитсадків, розвиток профтехосвіти, забезпечення якісного харчування та реалізація в громадах проєкту «Безпечна школа».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy