Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

«Слуга Народу» відкрила районний офіс партії в Умані

  • 165
«Слуга Народу» відкрила районний офіс партії в Умані

В Умані запрацював регіональний офіс партії «Слуга Народу». До цього свої двері для громадян відчинили офіси у Звенигородці та Золотоноші.

«Нашою метою було створити можливість для комунікації виборців та представників партії на місцях в усіх районних центрах Черкащини, – сказав голова Черкаської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександр Завітневич, який приїхав на зустріч із місцевими депутатами до Умані. – Нам важливо, аби громадяни знали про ті проєкти, які ми втілюємо великою командою».

«Люди мають знати, що є місце, де їх вислухають, сприятимуть вирішенню їх питань, – зазначив  офіс-адміністратор  Руслан Гродський. – Відкриття регіонального офісу «Слуга Народу» в Умані – це ще і  додаткова можливість усім представленим у радах нашого району фракціям координувати свої зусилля  для побудови регіональної політики».

До слова, «Слуги Народу» вибудовують цілу мережу регіональних офісів для забезпечення комунікації з кожною громадою. Тут збиратимуться представники різних спільнот та професій. Це дасть змогу отримувати якісний фідбек від людей про реформи, які втілюються у життя в країні.

Як нас знайти?

Адреса: Європейська, 52 (другий поверх).

Номер тел.: (073) 554-42-22

Графік роботи:

понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця – з 9:00 до 18:00

субота, неділя – вихідні

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy