Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Щит для ЗСУ: партія «Слуга Народу» передала 180 млн грн на закупівлю РЕБ-систем

  • 12
Щит для ЗСУ: партія «Слуга Народу» передала 180 млн грн на закупівлю РЕБ-систем

Дві тисячі систем радіоелектронної боротьби вже невдовзі захищатимуть штурмові та передові підрозділи наших воїнів, їх техніку й транспорт. 180 мільйонів гривень на закупівлю засобів РЕБ для Збройних сил України передала партія «Слуга Народу».

«Час показав, що українські дрони та системи РЕБ у цій війні відіграють важливу роль, змінюючи хід бойових дій. І засоби РЕБ здатні значно зміцнити нашу оборону. Українські воїни вже навчилися вправно приземляти ворожі безпілотники за допомогою цих систем, що багатьом рятує життя. Президент Володимир Зеленський неодноразово наголошував, що військові – це найцінніше, що в нас є. А антидронові РЕБи сьогодні – це щит для ЗСУ», – розповів народний депутат від «Слуги Народу» та голова Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олександр Завітневич.

Гроші на купівлю систем РЕБ партія перерахувала через платформу UNITED24. Це вже вдруге на підтримку ЗСУ з ініціативи очільниці «Слуги Народу» Олени Шуляк спрямовують такі колосальні кошти. Минулоріч 130 мільйонів гривень були виділені на купівлю ПТРК «Стугна-П» для Національної гвардії. А загалом за два воєнні роки сума допомоги від партії перевищила 310 млн грн, які були зекономлені та перераховані для ЗСУ. Про це розповіла Олена Шуляк.

«Немає жодної політичної сили, яка могла б самостійно перемогти ворога. На початку війни Президент України Володимир Зеленський сказав, що є лише одна політична партія, яка може перемогти, – це Народ України. «Слуга Народу» діє саме за цієї логікою й спрямовує максимум зусиль на об’єднання всіх українців заради Перемоги України», – прокоментувала голова партії.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy