Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олександр Завітневич: «Відстоюємо ініціативи, що якісно змінюють життя українців»

  • 131
Олександр Завітневич: «Відстоюємо ініціативи, що якісно змінюють життя українців»

282 депутати та 13 голів територіальних громад від «Слуги Народу» на Черкащині працюють над впровадженням реформи місцевого самоврядування, розвитком медицини, будівництвом нових доріг, шкіл, дитячих садочків та приймальних відділень лікарень у межах програми «Велике будівництво». Про це розповів голова Черкаської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олександр Завітневич.

За словами народного депутата, цього року команда партії просувала безліч ініціатив, покликаних якісно змінити життя українців. Це й закон про ринок землі. Це і втілення в життя другого етапу реформи децентралізації, для остаточного успіху якої потрібні стабільні, додаткові джерела надходжень. Це й імпульс від Президента максимально спростити бюрократичні процедури для інвесторів і не тільки. І контроль за перебігом робіт у межах «Великого будівництва».

«Наші представники працюють над підвищенням доступності медичних послуг для населення, створенням культурних об’єктів, активно впроваджують реформу децентралізації та розвивають громади області. Триває ремонт транспортних артерій області. Зводять нові спортивні майданчики, реконструюють школи та дошкільні заклади області. На моє переконання, результативність великою мірою залежить від рівня організованості нашої команди, – зазначив Олександр Завітневич. – Тому для мене як для керівника обласної організації дуже важливо передусім забезпечити ефективну роботу наших депутатів на всіх рівнях. Важливо, щоб депутати всіх фракцій знаходили порозуміння й робота в радах була конструктивною».

Олександр Завітневич говорить, що завдання команди «Слуги Народу» не лише підтримувати ініціативи партії, а й популяризувати їх, працювати із виборцями, роз’яснювати переваги та можливості законодавчих і інших змін.

«А для цього важливо налагодити комунікацію між виборцями та представниками партії на місцях. На Черкащині вже запрацювали три регіональні офіси партії «Слуга Народу» – у Звенигородці, в Уманському та Золотоніському районах. А це означає, що в офіс може звернутися кожен охочий, щоб розповісти про проблему, поділитися ідеєю, поставити свої запитання. Для цього ми й працюємо», – підсумував голова Черкаської обласної організації політичної партії «Слуга Народу».

 

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy