Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Новообраний нардеп Віталій Войцехівський розпочав роботу на окрузі

  • 43
Новообраний нардеп Віталій Войцехівський розпочав роботу на окрузі

Народний депутат України від «Слуги Народу» Віталій Войцехівський, який минулого тижня отримав мандат, відвідав на 197-ому виборчому окрузі Канівщину.

«Ми тут отримали чималий аванс довіри під час виборів і тепер починаємо активно працювати», – прокоментував народний обранець. 

Він зустрівся з міським головою та обговорив проблеми й перспективи розвитку Канівської громади. Так, вони відвідали заклади дошкільної освіти «Садко», «Сонечко», міські школи № 3 та № 6, Канівське вище професійне технічне училище. Тут вони ознайомилися з планом розвитку освітніх установ,  запланували фінансову підтримку цих закладів з державних фондів та оновлення у одному з мікрорайонів міста спортивного і дитячого майданчиків.  

Крім того Віталій Войцехівський особисто поспілкуватися із жителями сіл   Канівської МТГ, зокрема Хмільної та Конончі. Люди порушили теми соціальної захищеності, надання освітніх послуг в сільській місцевості, ремонту доріг тощо.

«Я переконаний, що народний депутат має постійно підтримувати діалог з виборцями для реалізації спільних ініціатив», – підсумував Войцехівський свій робочий візит на Канівщину.

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy