Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Найактивніші фракції Черкащини відзначили подяками

  • 105
Найактивніші фракції Черкащини відзначили подяками

Політична партія «Слуга Народу» вручила подяки найактивнішим представникам фракцій Черкаської  області, а саме Звенигородської районної, Монастирищенської та Канівської міських рад.

Депутати від цих місцевих рад проголосували за звернення до Верховної Ради України щодо підтримки антиолігархічного закону.

«У місцевих радах по всій Україні «об’єднана партія олігархів», до якої увійшли представники різних політичних сил, блокувала ухвалення будь-яких рішень на підтримку цього закону, – йдеться у тексті подяки. – Але вам вдалося добитися того, що у ваших радах проголосували за звернення до парламенту з чіткою вимогою якомога швидше ухвалити цей документ. Завдяки вашій принциповості та позиції інших фракцій «Слуги Народу» в місцевих радах, ми продемонстрували опонентам, що боротьба із впливом олігархів – це вимога людей по всій Україні. Тому це наша спільна перемога».

Керівник Черкаської обласної організації партії «Слуга Народу» Олександр Завітневич під час робочого візиту на Черкащину особисто вручив подяку голові депутатської фракції Звенигородської районної ради від партії «Слуга Народу» Олександру Петрову. Також він подякував за плідну співпрацю та за підтримку законопроєктів  Президента України.

У свою чергу Олександр Петров наголосив: «Це не в останню чергу вдалося зробити завдяки конструктивній роботі депутатського корпусу Звенигородської районної ради та активній позиції «Слуг Народу».

 

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy