Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

На Корсунщині відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнацтва

  • 14
На Корсунщині відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнацтва

Майже 150 юнаків та дівчат упродовж тижня боролися на перемогу на боксерському ринзі у Корсуні. За першість у двобоях змагалися вихованці спортивних шкіл і клубів із 17-ти областей та Києва – 108 хлопців та 36 дівчат.

Всеукраїнський боксерський турнір серед юнаків та дівчат проходив з ініціативи Федерації боксу України. Участь у ньому взяв народний депутат від «Слуги Народу» Андрій Стріхарський.

На переконання нардепа, не можна, особливо в умовах повномасштабної війни, недооцінювати важливість розвитку спорту серед молоді. Та подякував воїнам ЗСУ за можливість проводити такі заходи. До речі, фінальні поєдинки відвідали воїни-захисники 110-ї окремої механізованої бригади.

«Доки наші військові здобувають перемогу на фронті, наші діти здобувають перемогу на рингу та підвищують свою майстерність. Війна не повинна відбирати у наших хлопців та дівчат можливість розвивати свій талант та ставати успішними у спорті», – прокоментував Андрій Стріхарський.

За чотири дні турніру юні боксери провели 117 поєдинків. За їх чесністю стежило з пів сотні рефері.

Секретар Черкаської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Олексій Пєчніков, який побував на змаганнях, подякував усім за вагомий особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту та популяризацію боксу в Україні.

«Це і місцева влада, і депутати Корсунь-Шевченківської міськради, і ЗСУ – усі доклали зусиль, щоб всеукраїнський захід пройшов на високому рівні. Ну, а самі боксери уже викладалися на максимум, щоб повезти додому свої нагороди», – розповів Олексій Пєчніков.

У свою чергу нардеп Андрій Стріхарський вручив Подяки Міністерства молоді та спорту України присутнім на заході партнерам та колективу виконавчого комітету Корсунь-Шевченківської міської ради.

За словами організаторів, це передостанній відбірковий турнір. Ще один відбудеться вже у Чернівцях. Найсильніші спортсмени увійдуть до складу команди, яка поїде на Чемпіонат Європи з боксу.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy