Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

До кінця року у Черкаському районі реконструюють ще 6 амбулаторій

  • 57
До кінця року у Черкаському районі реконструюють ще 6 амбулаторій

Хід робіт в амбулаторіях смт Цвіткове, сіл Михайлівка та Ліпляве оглянули голова Черкаської РДА разом з першим заступником, депутатом райради від «Слуги Народу» Романом Хоменком.

Так, у амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт Цвіткове Городищенської ТГ обслуговується близько півтори тисячі жителів з Цвіткового, Ленського та Калинівки.

«Тут уже виконано утеплення фасадів, зовнішнє облицювання стін, встановлено нові вікна, двері, влаштовано нову систему відводу дощових вод. Крім того підрядник виконує благоустрій території та огородження ґанків», – розповів староста смт Цвіткове Валерій Полуєв.

У селі Михайлівка триває реконструкція нежитлової будівлі під амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Голова Михайлівської громади Тарас Плужник – в очікуванні,  адже на сьогодні  медичні послуги жителям громади надають у декількох кімнатах у місцевому закладі дошкільної освіти.

«Роботи багато, але, щоб впоратися до кінця року, підрядна організація працює  у дві зміни, – розповів Тарас Плужник. – Вже утеплено фундамент, виготовлено та встановлено ворота, викопані траншеї під каналізацію, розпочато роботи щодо встановлення внутрішніх стін та улаштування стелі. На черзі – монтаж вікон, дверей, утеплення фасаду».

«Кипить робота і в амбулаторії у Ліплявому. Тут надають медичні послуги 2200 жителям з трьох сіл. Тож створення комфортних умов у закладі охорони здоров’я є важливим для громади, – відзначив депутат райради від «Слуги Народу» Роман Хоменко і нагадав: – Загалом до кінця поточного року роботи з реконструкції будуть завершені у селах Тубільці, Руська Поляна, Ліпляве, Телепине, Цвіткове та Михайлівка».

 

 

 

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy