Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

В Слузі Народу представили перших організаторів передвиборчих штабів на місцевих виборах 2020

  • 5050
В Слузі Народу представили перших організаторів передвиборчих штабів на місцевих виборах 2020

Сьогодні народні депутати Олександр Дубинський та Артем Культенко, які визначені партією Слуга Народу політичними кураторами по Київській області на майбутніх місцевих виборах 2020 року, представили перших організаторів місцевих штабів.

Сьогодні народні депутати Олександр Дубинський та Артем Культенко, які визначені партією Слуга Народу політичними кураторами по Київській області на майбутніх місцевих виборах 2020 року, представили перших організаторів місцевих штабів.

Як заявили депутати, це другий етап підготовки до місцевих виборів.

Уже місяць всі бажаючі стати кандидатами на виборні посади на місцях подають свої заявки. Зробити це можна на офіційному сайті відбору кандидатів www.zekomandaregion.kiev.ua  (сайт приймає заявки від кандидатів по Київській області).

Як заявив народний депутат Олександр Дубинський, мета такого відбору кандидатів – не просто виграти вибори, а отримати ефективну і чесну владу на місцях, на яку зможе опиратися Президент і команда у проведенні реформ.

В ході прес-конференції були представлені майбутні організатори місцевих штабів по 91, 94 і 96 округах.

Штаб по 91 округу формуватиме Владислав Кононов, який має  досвід роботи в юриспруденції.

На 94 окрузі роботу штабу буде організовувати Сергій Морський, який раніше працював в бізнесі.

На 96-му окрузі представляти партію і передвиборчий штаб буде Олексій Головін, голова ліквідаційної комісії при міськраді (місто Вишневе).

Так само були представлені співорганізатори місцевих штабів по 90 і 95 округах – Ярослав Варшавець (95 округ) та Дмитро Киришун (90 округ).

«Ці люди будуть представляти і організовувати штаби на місцевих виборах, будуть спілкуватися з місцевими елітами і представляти партію на місцях», – заявив Олександр Дубинський.

Депутат Артем Культенко, в свою чергу, розповів про роботу сайту з відбору кандидатів, на який приходять анкети.

«Ми обробляємо всі заявки, котрі надходять до нашого сайту. У непростий для країни час я б хотів, щоб кожен з жителів Київської області придивлявся до кандидатів, яких можна висувати на виборні посади. Тому, що саме зараз, в такий непростий, час люди показують себе –  хто є хто. Ми не знаємо, як ми будемо проводити передвиборчу кампанію в умовах карантину. Але, в будь-якому випадку, ми це будемо робити, і робота не повинна зупинятися. Ми отримуємо заявки і придивляємося до кандидатів»

Після закінчення карантину і завершення фінальної стадії відбору, буде представлена ​​повна структура обласного Київського штабу. Кандидатів, яких організатори місцевих штабів і народні депутати відберуть найближчим часом  – теж представлять публічно.

«Я завжди відкритий для комунікації стосовно того, що ми робимо, і людей, з якими ми працюємо, а також щодо якості їх роботи. Я буду оперативно реагувати на будь-які зауваження та пропозиції. Ми зацікавлені в тому, щоб відбір був максимально ефективним. Але, фінальне рішення щодо кандидатів буде за нами в будь-якому випадку. І презентувати ці рішення і відібраних людей ми будемо публічно. Для нас принципово важливо, щоб це була не тіньова кампанія, де кандидати відбираються через підкилимні домовленості. Для нас важливо, щоб процес був відкритим і люди, які проголосують за кандидатів і партію, були задоволені своїм вибором і тим, що ми робимо», – підсумував Олександр Дубинський.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy