Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Партія «Слуга Народу» продовжує формувати регіональну структуру. Нові призначення

  • 2210
Партія «Слуга Народу» продовжує формувати регіональну структуру. Нові призначення

У політичній партії «Слуга Народу» призначили керівників іще чотирьох обласних партійних організацій.

У політичній партії «Слуга Народу» призначили керівників іще чотирьох обласних партійних організацій.

Відбулися конференції партійних осередків у Київський, Кіровоградській, Херсонській і Черкаській областях.

Кандидатури голів цих обласних організацій попередньо були протокольно погоджені Вищою радою партії й обрані членами обласних партійних організацій із подальшим протокольним затвердженням, своєю чергою, Вищою радою партії.

Нагадаємо: голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко раніше підкреслював, що йдеться не про тимчасові передвиборчі штаби, а про партійні обласні організації, що діятимуть і після місцевих виборів.

Головами нових партійних організацій стали:

Київська область – Олександр Дубінський, народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, заступник члена Постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській асамблеї ЄС – Східні сусіди;

Кіровоградська область – Олександр Дануца, народний депутат, голова підкомітету з питань організації охорони громадської безпеки і порядку Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності;

Херсонська область – Юрій Соболевський, адвокат, громадський діяч, представник Володимира Зеленського у Херсонський області, АР Крим та м. Севастополь у 2019 році, керівник обласного виборчого штабу під час президентської кампанії 2019 року;

Черкаська область Олександр Завітневич, народний депутат, голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Наразі триває процес державної реєстрації вже створених осередків та подальшого погодження голів й інших членів керівних органів нових обласних партійних організацій.

Раніше було оприлюднено склад партійних організацій у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях, а також склад міської партійної організації в м. Кривий Ріг.

Довідка

Політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої нині входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії – український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними верствами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними та мовними ознаками, відмову від лівого та правого екстремізму.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy