Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Микола Тищенко очолив Київський міський осередок партії «Слуга Народу»

  • 8850
Микола Тищенко очолив Київський міський осередок партії «Слуга Народу»

Народний депутат, заступник голови фракції «Слуга Народу», заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Микола Тищенко очолив Київську міську організацію партії «Слуга Народу».

Народний депутат, заступник голови фракції «Слуга Народу», заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань транспорту та інфраструктури Микола Тищенко очолив Київську міську організацію партії «Слуга Народу».

«Для мене сьогодні особливий день — я очолив київський осередок партії «Слуга Народу». Ми створюємо справжню народну партію, яка прийшла в політику надовго. Ми були, є і будемо відкритими для киян і для всіх тих, хто хоче будувати нову й сильну Україну та по-справжньому європейський Київ. Для мене це велика честь!» — наголосив Микола Тищенко.

Рішення про призначення Миколи Тищенка керівником Київської міської парторганізації під час конференції міського партійного осередку ухвалили члени партійної організації. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

«Ми передаємо владу на місця, але столиця все одно відіграватиме стратегічну роль у державі. До того ж, Київ — рідне місто для декількох мільйонів українців. Ми маємо навести тут лад і зробити місто комфортним. Це складне завдання, адже в останні роки влада робила навпаки. Але я впевнений: наша команда не тільки впорається, а й покаже  найкращий результат змін, який стане прикладом для всієї країни», — зауважив голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко.

Членами міської ради партійної організації міста Києва стали Олександр Ткаченко, Андрій Холодов, Ганна Бондар, Мар’яна Безугла, Людмила Буймістер, Роман Грищук, Дмитро Гурін, Артем Дубнов, Леся Забуранна, Максим Перебийніс, Анна Пуртова, Сергій Швець, Богдан Яременко, Олександр Юрченко.

«Це велика відповідальність перед киянами, Президентом і командою. Дуже вдячний усім за довіру. Ну що, друзі? Разом до нових перемог!» — закликав Микола Тищенко.

Микола Тищенко у 2019 році був обраний народним депутатом 9-го скликання по 219-му округу (Святошинський район міста Києва) від партії «Слуга народу». Нині Тищенко є членом Української частини Парламентської асамблеї України і Республіки Польща, співголовою групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Катар, співголовою групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Саудівська Аравія, заступником співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Об’єднаними Арабськими Еміратами.

Також відбулися конференції, під час яких призначили керівника Криворізької міської партійної організації та керівників у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Нагадаємо, що політична партія «Слуга Народу» 21 липня 2019 року здобула перемогу на парламентських виборах і сформувала найбільшу в історії України фракцію у Верховній Раді, до якої нині входять 248 народних депутатів. Офіційна ідеологія партії — український центризм. Він передбачає пошук компромісу між різними верствами населення, уникнення розколу країни за політичними, етнічними, релігійними та мовними ознаками, відмову від лівого й правого екстремізму.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy