Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Зе!Місцеві в боротьбі: оновлюємо медичні заклади, вирішуємо екологічні проблеми, займаємося благоустроєм територій

Зе!Місцеві в боротьбі: оновлюємо медичні заклади, вирішуємо екологічні проблеми, займаємося благоустроєм територій

Депутати від партії «Слуга Народу» ініціюють ремонти в медичних закладах та відновлення асфальтного покриття на проблемних ділянках доріг, вирішують екологічні проблеми і дбають про красу в населених пунктах.

Кіровоградщина: Оновлюємо медичні заклади

Для пацієнтів та медпрацівників у лікарнях необхідно створити комфортні умови. Тож зусиллями депутата Кіровоградської обласної ради, члена фракції «Слуга Народу» Валерія Міщенка та за фінансової підтримки ТОВ «Агрокомплекс» в Устинівській лікарні завершили заміну вікон.

76 старих дерев’яних вікон у двоповерховій будівлі було замінено на сучасні металопластикові.

«Встановлення нових вікон суттєво покращить не тільки зовнішній вигляд будівлі, а й дозволить заощадити на опаленні приміщення, адже нові вікна є енергозберігаючими», – прокоментував Валерій Міщенко.

В Устинівці депутат обласної ради переймається не лише проблемами лікарні. Нещодавно було відремонтовано читальну залу та закуплено нові меблі для дитячої бібліотеки. А всередині приміщення школи естетичного виховання нарешті з’явився новий санвузол.

Миколаївщина: Боремося із забрудненням річки

У Новій Одесі демонтували стічну трубу місцевого маслозаводу, через котру багато років до річки Південний Буг стікали нечистоти та забруднювали її. Це вдалося зробити завдяки увазі до проблеми народного депутата від «Слуги Народу» Ігоря Негулевського, депутатів Миколаївської районної ради від «Слуги Народу» Олександра Дьяченка і Яни Димитрівої, а також депутатів Новоодеської міськради від партії «Слуга Народу», які спільними зусиллями демонтували незаконно встановлену стічну трубу. 

«Багаторічна епопея з викидами нечистот до Південного Бугу, отруєнням місцевих жителів, смородом сьогодні завершилась. Ми демонтували стічну трубу. Тепер поліція шукатиме власника, якщо він є, та з’ясовуватиме, кому належить ця труба та на якій підставі її було встановлено», – коментує депутат районної ради від «Слуги Народу» Олександр Дьяченко.

Наразі демонтовану трубу передали до поліції на тимчасове зберігання.

Вінниччина: Асфальтуємо проблемні ділянки

Проблемне питання щодо занедбаної території поблизу ЗОШ №19 з розбитою дорогою, де розміщені постійно переповнені сміттєві баки – зрушене з «мертвої точки». Це стало можливим завдяки втручанню депутатки Вінницької міської ради від «Слуги Народу» Юлії Головчук. Вона відреагувала на звернення активістів попри те, що ця територія не належить до її округу.

«Ця проблема не вирішується роками, тому вінничанин та мій колега, генеральний директор ГО «Щира турбота» Сергій Пліхта звернувся до мене за допомогою. І хоча Старе місто – не мій депутатський округ, я не можу не допомогти», – розповіла Юлія Головчук.

На жаль, поки що не вдалося домогтися перенесення сміттєвих контейнерів, утім, асфальтування території – це вже невеличка перемога, вважає Юлія Головчук.

 «Звісно ж, це не все, чого просили жителі району і ми від їхнього імені, але справа зрушила з мертвої точки», – ділиться Юлія Головчук.

Депутатка від «Слуги Народу» обіцяє не полишити цю справу й надалі просити облагородження баків, а саме – встановлення металічного каркасу.

Сумщина: Робимо села квітучими

За сприяння депутата Сумської обласної ради від партії  «Слуга Народу» Андрія Кириченка в селі Підопригори висаджено 300 кущів троянд.

Цієї весни Андрій Кириченко виділив понад 150 тис. грн власних коштів на проведення заходів з благоустрою села. Зокрема, встановили паркан та прибрали місцеве кладовище, відреставрували та відновили пам’ятники на території старостинського округу. За участі жителів села і працівників підприємства організували масштабну толоку, на якій прибрали територію села та висадили понад 300 кущів нових троянд.

«Нічого революційного ми не зробили, а турбуватись про благоустрій населеного пункту та комфорт його жителів – обов’язок кожного господарника», – говорить Андрій Кириченко.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy