Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Євгенія Кравчук: Наступного тижня у США можуть розглянути резолюцію про визнання росії державою-спонсором тероризму

  • 816
Євгенія Кравчук: Наступного тижня у США можуть розглянути резолюцію про визнання росії державою-спонсором тероризму

Вже наступного тижня у Сенаті США можуть розглянути резолюцію про визнання росії державою-спонсором тероризму. У випадку позитивного рішення – далі її розглянуть у Палаті представників Конгресу США. Голова Палати представників Ненсі Пелосі висловила підтримку резолюції під час зустрічі з делегацією українських парламентарів.

Про це повідомила членкиня делегації, заступниця голови фракції «Слуга Народу» Євгенія Кравчук.

«Ми отримали чітку підтримку від Ненсі Пелосі по прийняттю резолюції щодо визнання росії державою-спонсором тероризму. Ймовірно, наступного тижня ця резолюція буде розглядатися в Сенаті, спочатку її розгляне комітет із питань закордонних справ. У випадку підтримки резолюції Сенатом, далі вона надійде до Палати представників», – розповіла Євгенія Кравчук.

Також депутати подякували Ненсі Пелосі та всім конгресменам за прийняття акту про надання Україні 40 млрд доларів допомоги. Говорили про те, що Палата представників продовжуватиме слідкувати, аби допомога у 40 млрд доларів якнайшвидше перетворювалася на конкретне озброєння для України.

«Зараз важливо якомога швидше і в більших об‘ємах отримати важке озброєння і передати його на фронт. Щоб виділені кошти перетворювалися у важку артилерію, РСЗО, котрі так необхідні на передовій нашим захисникам, які в ці хвилини дають відсіч ворогу», – наголосила депутатка.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy