Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Марія Мезенцева про рішення Єврокомісії: Україна сьогодні - центр нової геополітики та економічних відносин

  • 381
Марія Мезенцева про рішення Єврокомісії: Україна сьогодні - центр нової геополітики та економічних відносин

Україна сьогодні стає центром нової геополітики, безпеки та оборони і змінює архітектуру економічних відносин. Про це свідчить рекомендація Єврокомісії надати Україні статус кандидата на вступ до ЄС.

Про це заявила народна депутатка «Слуги Народу» Марія Мезенцева.

«Президент Володимир Зеленський передав до Єврокомісії заповнений опитувальник в історично короткі терміни. Кожен з них заповнювався менше тижня, а останній складався з 9 томів і мав чіткі відповіді на всі запитання від органу Єврокомісії, тобто уряду ЄС. Рекомендації Єврокомісії означає одне – наша сторона фахово заповнила всі відповіді, звітувала про 63% виконання Угоди про Асоціацію та відповіла на всі запитання стосовно енергетики, економіки, екології, культури, освіти тощо. Ми маємо повне право стати країною кандидатом», – наголосила вона.

До того ж важливим був вчорашній візит 4 представників країн ЄС, три є яких (Італія, Німеччина та Франція) є країнами-засновниками Союзу. І на їхню думку орієнтуватимуться інші країни. Тобто ми маємо величезні шанси після спільної дипломатичної роботи отримати статус кандидата і далі рухатись по дорожній карті, яка буде надана для подальших кроків і реформ, пояснила Марія Мезенцева.

«Ми залишаємось вірні в напрямку судової реформи, верховенство права, продовження функціонування антикорупційних органів, питанням військового, гуманітарного, економічного спектра. І чекаємо на 24 червня, коли має бути ухвалено історичне не лише для України, але й для всієї Європи рішення», – підсумувала народна депутатка «Слуги Народу».

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy