Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Олександр Мережко: Україна захищає цінності Європи та заслуговує на кандидатство в ЄС

  • 414
Олександр Мережко: Україна захищає цінності Європи та заслуговує на кандидатство в ЄС

Україна сьогодні платить надзвичайно високу ціну, захищаючи свою суверенність та європейські цінності. Саме тому вона як ніхто інший заслуговує на кандидатство та повноцінне членство в ЄС.

Про це розповів голова комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, народний депутат “Слуги народу” Олександр Мережко.

«Я переконаний в тому, що Україна заслуговує не лише на кандидатство в ЄС, але й взагалі на повноцінне і повноправне членство. Це буде позитивним сигналом людям у боротьбі проти зовнішньої агресії. Це також мало б позитивний вплив на бойовий настрій і на підтримку духу українського населення», – сказав він.

Як зауважив Олександр Мережко, ми віддаємо надзвичайно високу ціну, захищаючи європейські цінності, такі як демократія, права людини, верховенство права.

«Найкращі наші громадяни віддають свої життя. Зараз ми стали щитом для Європи та відіграємо колосальну роль у її захисті. І ось чому ми заслужили членство в ЄС. До того ж, останні 3 роки, за президенства Володимира Зеленського, наша держава активно проводить реформи. Ми і сьогодні їх проводимо, але в умовах російської агресії, коли нас просто знищують, це надзвичайно складно», – пояснив голова комітету.

Саме тому, наголосив Олександр Мережко, кандидатство – це також питання захисту для України, питання нашої безпеки, солідарності та підтримки з боку інших країні у боротьбі за всю Європу.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy