Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Справжні друзі України підтримують її щодня, — Олена Шуляк про візити світових лідерів у День пам'яті і примирення

  • 378
Справжні друзі України підтримують її щодня, — Олена Шуляк про візити світових лідерів у День пам'яті і примирення

У день, коли весь світ згадує часи боротьби із нацизмом під час Другої Світової, лідери вільного світу особисто підтримують українців, які ведуть боротьбу із нацизмом ХХІ століття.

Про це наголосила голова партії «Слуга Народу» Олена Шуляк, коментуючи візити високопосадовців з інших країн.

Так, сьогодні прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо ходить вулицями Ірпеня, на власні очі пересвідчуючись у масштабах трагедії, яку зробила росія. Перша леді Сполучених Штатів Джил Байден зустрічається з Оленою Зеленською та відвідує наших переселенців в Ужгороді. Президентка Бундестагу Німеччини Барбель Бас та президент Стортингу Норвегії Масуд Гарахані теж сьогодні в Україні, розповіла голова партії.

Окрім того, лідери Великої Сімки проводять віртуальну зустріч із Президентом Зеленським.

«Так вчиняють справжні друзі. Підтримують у найважчі дні, у найскладнішій ситуації. Наші друзі не просто з Україною, сьогодні вони – в Україні», – сказала вона.

За словами Олени Шуляк, меседж дуже чіткий, відвертий і щирий: Україна – не самотня в своїй боротьбі, справжні друзі підтримують її щодня.

«Відчувати це і це знати – дуже важливо. Адже Україна сьогодні бореться не лише за себе, свою незалежність – а і за свободу, гуманізм та людяність, які у всьому світі поставив під загрозу путін та його поплічники», – зазначила народна депутатка.

Олена Шуляк переконана, у такі моменти міцнішає впевненість у тому, що Україна переможе. Адже ми на правильному боці історії, разом з усім світом, додала політик.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy