Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

#Херсон_ми_з_тобою: Триває флешмоб на підтримку херсонців

#Херсон_ми_з_тобою: Триває флешмоб на підтримку херсонців

Представники «Слуги Народу» по всій країні продовжують долучатися до флешмобу на підтримку мешканців Херсонської області, які відстоюють право жити у вільній Україні, ризикуючи власним життям.

Голова партії Олена Шуляк та ініціатор акції народний депутат Артем Чорноморов закликали усіх охочих записувати відеозвернення зі словами підтримки для мешканців Херсонщини. Та публікувати їх із хештегом #Херсон_ми_з_тобою. Розповідаємо, хто вже долучився до акції.

Сумщина

Депутати від «Слуги Народу» продовжують флешмоб на підтримку херсонців. До нього депутат Сумської міської ради Сергій Дмитренко.

«Херсонці, ви витримаєте. Ви – сильні, ви мужні. Наші Збройні сили – найкращі. Херсон – це Україна», – звернувся він до мешканців.

 #Херсон_ми_з_тобою

Рівненщина

Рівненська обласна організація партії «Слуга Народу» підтримує херсонців. Херсонщина – нескорена та незламна. І обов’язково залишиться українською.

«Рівненщина підтримує Херсонщину. Ми віримо у вас та перемогу! Терпіння вам! Херсон – це Україна!», – зазначають у відеозверненні.

#Херсон_ми_з_тобою

Волинь

Звернення на підтримку Херсонщини записав голова Волинської обласної організації партії «Слуга Народу», нардеп Валерій Стернійчук.

«Весь світ захоплюється Україною. Ми продемонстрували, що українці – єдині, незламні. Звертаюся до мешканців Херсонської області. Дякую кожному з вас за тверду, непохитну позицію. За ваш бойовий дух, за те, що відстоюєте кожен клаптик української землі! Херсон був, є і буде Україною! Тільки в єдності, сміливості та рішучості ми здолаємо окупанта! Волинь з Херсоном! Херсон – це Україна, а Україна понад усе!» – зазначив він.

#Херсонмиз_тобою

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy