Пошук Пошук Пошук Пошук Меню
Пошук по сайту:
Закрити

Відбулись навчання криворізького батальйону тероборони

  • 443
Відбулись навчання криворізького батальйону тероборони

У Кривому Розі пройшли масштабні навчання для бійців 101-го окремого батальйону територіальної оборони.

Під керівництвом досвідчених інструкторів бойові навички відпрацьовувало близько півтисячі резервістів. Учасники освоювали прийоми та способи ведення бою зі стрілецької зброї – автомата, пістолета, двох видів кулеметів. Додатково пройшли навчання із інженерної підготовки, а також надання першої медичної допомоги в умовах бойових дій.

«Ми проводимо навчання, щоб кожен знав своє місце як в строю, так і в бою. Щоб знав, що робити у випадку війни чи надзвичайного стану, де отримувати зброю, боєприпаси і взагалі був підготовленим. Завдання батальйону – це мир і спокій населення Криворіжжя, це забезпечення охорони і оборони стратегічних об’єктів міста. Саме ми маємо дати можливість розгорнутись основним силам ЗСУ. Це – основні завдання батальйону. Про політику тут не може бути і мови», – зазначив командир 101 окремого батальйону ТрО Юрій Сіньковський.

Участь в навчаннях брав і депутат міськради від партії «Слуга Народу» Максим Трач, який вступив до лав ТрО: «Ми маємо бути впевненими в своїх силах і підготовці. Навчання батальйону – можливість відпрацювати бойові навички. Ми сподіваємось, що вони не стануть у нагоді. Але в разі погіршення ситуації – ми всі разом готові жорстко обороняти рідне місто і рідну країну». Нагадаємо, до лав тероборони може вступити будь-який громадянин України віком від 18 до 57 років навіть без військового досвіду та перебування на обліку у військкоматі. З детальною покроковою інструкцією можна ознайомитись тут.

Поділитись:

  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • WhatsApp
  • Viber

Коментарі закриті.

СТАНЬТЕ ЧАСТИНОЮ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ «СЛУГА НАРОДУ»!

Приєднатися
Політика конфіденційності даних
підписників газети «Слуга Народу»
Прийняти
Privacy Policy